SAMSUN (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Her maçı kazanmak adına sahaya çıkıyoruz" dedi.

Altın, AA muhabirine, takımdaki tüm oyunculara ihtiyaçları olduğunu söyledi.

Yarın sahalarında Bursaspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçında özellikle genç oyunculara maç tecrübesi kazandırmak istediklerini belirten Altın, "Kupa maçlarında genç futbolcularımıza şans veriyoruz. Tabi ki mağlup olmak için maça çıkmıyoruz. Her maçı kazanmak adına sahaya çıkıyoruz ama bazı şanssızlıklarla karşı karşıya kalıyoruz. Biz girdiğimiz pozisyonları değerlendiremiyoruz, rakibimiz girdiği pozisyonları değerlendiriyor ve mağlup oluyoruz" diye konuştu.

Takımın ligdeki durumunu da değerlendiren Altın, şunları kaydetti:

"Ligin son 3 haftasında 5 ila 6 puan hedef belirlemiştik. Şimdi bu hedefimizi gerçekleştirmek için 2 maçımız kaldı. Yani 6 puanın tamamını almak adına hem deplasmanda oynayacağımız Bucaspor hem de iç sahada karşılaşacağımız Altınordu maçını kazanmak zorundayız. İnşallah ligde 6 puanı alıp yolumuza devam edeceğiz. İç sahada Adana Demirspor maçını kaybederek cepten yemiş olduk. Hiç hesabımızda bu maçı kaybetmek yoktu. Bazen futbolda hedefler tutmuyor ancak 6 puanlık hedefimizi tutturmanın çabası içinde olacağız."

Öte yandan Samsunspor, Bursaspor maçının hazırlıklarını Nuri Asan Tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Altın yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı futbolcular, iki grup halinde çalıştı. Altın, Bursaspor maçında ilk 11'de yer vereceği genç oyunculara taktik ağırlıklı çift kale maç oynattı. Diğer futbolcular ısınma koşusu yaptı. İdmana, hafif sakatlığı bulunan Adiloviç ile Canberk Aydın katılmadı.