Samsunspor taraftarları olağanüstü kongre kararı alınmasına rağmen yönetimin biran önce istifa etmesi için tabutlu eylem düzenledi.

Samsunsporlu taraftarların yönetime tepkisi bitmiyor. Olağanüstü kongre kararı alınmasına rağmen kırmızı-beyazlı taraftarlar, yönetimin bir an önce istifa etmesi için bugün eylem düzenlediler. Yönetimin görevini yerine getiremediğini düşünen bazı taraftarlar ilginç bir eylem gerçekleştirerek İstiklal Caddesi üzerinde siyah çelenk, imam ve tabut ile Samsunspor tesislerine kadar yürüyüş yaptı. Taraftarların tabutlu eyleminde ortaya ilginç görüntüler çıkarken, tabut ve siyah çelenk Samsunspor tesisleri içindeki idari binanın önüne kondu.

Düzenlenen yürüyüşte taraftarlar “Yönetim İstifa” diye bağırırken, çevrede bulunan vatandaşlar da alkışlarla kendilerine destek verdi.

Samsunspor tesisleri önünde açıklama yapan ve taraftarlar adına konuşan Cüneyt Şenkal, “Bu yürüyüşü yapmamızdaki sebep, kulüp yöneticilerinin personellerine ve futbolculara yaptıkları haksızlığı dile getirmekti. Bu şehrin Bakanı, Valisi, Emniyet Müdürü, siyasetçisi, iş adamı ve taraftarının istemediği bir yönetimin halen burada durması bize mantıksız geliyordu. Son 4 ay içerisinde futbolculara ve personele maaş veremiyorlar. Tepkimizi sessiz sakin ama anlamlı bir şekilde yerine getirdiğimizi tahmin ediyorum. Bu konuda da yönetimin toplantı yapıp, istifalarını vereceğini tahmin ediyoruz” dedi.