Samsunspor Başkanı Mehmet Bank, Başkan Vekili Recep Hun, yönetici Muhammet Ali Akça, Teknik Direktör Erhan Altın ve futbolcular Samsunspor Taraftarlar Derneği’ni (Söğütlübahçeliler) ziyaret ettiler.

Yöneticiler, teknik direktör ve futbolcuları Samsunspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Engin Tatar İren, Dernek Başkanı Samet Bulgan ile taraftarlar karşıladı. Başkan Mehmet Bank ve Yöneticiler önce bir süredir kapalı olan dernek binasının açılışını yaptı. Daha sonra dernek yöneticileriyle yöneticiler lokalde çay içerek, bol bol sohbet edip Samsunspor’u konuştular.

Dernek Başkanı Samet Bulgan, Samsmunspor’un menfaatlerinin her şeyden önde geldiğini belirterek, “Bizler bu formaya aşığız. Tek sevdamız Samsunspor’dur. İyi gününde kötü gününde hep yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Tabii ki eleştirilerimiz olacak ama bu saygı sevgi çerçevesinde ve takımın menfaati doğrultusunda olmalıdır. Şunu açık açık ifade edeyim: Bizim kesinlikle kişilere karşı tavrımız yoktur. Kulübümüzün kötü günler geçirdiğini hepimiz biliyoruz ama gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün Samsunspor’a sahip çıkma zamanıdır. Kişilere takılmayalım çünkü Samsunspor her zaman bakidir" diye konuştu.

Başkan Mehmet Bank ise Samsunspor’a katkıları nedeniyle dernek yöneticilerine ve taraftarlarına teşekkür ederek, "Bizler et ve tırnak gibiyiz. Tek hedefimiz yönetimiyle, taraftarıyla, futbolcusuyla, teknik ekibiyle ve bu formaya aşık olan tüm Samsunlularla Samsunspor’u başarıya taşımaktır" dedi.

Teknik Direktör Erhan Altın da, "Taraftarla el ele vererek Süper Lig hasretine son vereceğiz. Bizler buna inanıyoruz, sizlere de güveniyoruz. Desteğinizi bizden esirgemeyin” şeklinde konuştu.

Futbolcu Aminu Umar 14 numaralı formasını Samsunspor Taraftarlar Derneği Onursal Başkanı Engin Tatar İren’e hediye etti.