Şanlıurfaspor, PTT 1. Lig’in 15. haftasında deplasmanda oynayacağı Alanyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

Giresunspor maçı beraberliği sonrası Alanyaspor maçına sıkı bir şekilde hazırlanan sarı-yeşilli ekip, yaşanan puan kayıplarının telafisini yapmak istiyor. Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde bugün yapılan antrenmanda futbolcular ısınma hareketleri sonrası, top kapma çalışması ve taktiksel çift kale maç yaptı. 1,5 saat süren antrenmanın sonunda bazı futbolcular şut çalışması ile çalışmayı tamamladı. Bugün yapılan antrenmana Şanlıurfaspor altyapısından yetişen 1998 doğumlu Emre Baran Çömez ve 1997 doğumlu Mehmet Emin Kendirli de katıldı. Antrenmanda yaptıkları hareketlerle olumlu sinyaller veren genç futbolcular, teknik heyetin de gözünden kaçmadı.

Antrenman sonrası açıklama yapan genç futbolculardan Emre Baran Çömez, ilk defa A takımla antrenmana çıktığını ve bunun heyecanını yaşadığını belirterek, "Antrenmanın ilerleyen dakikalarında heyecanımı yendim. İnşallah Şanlıurfaspor’a ileride katkı sağlamak için mücadelemi sürdüreceğim" dedi.

Mehmet Emin Kendirci ise, "İlk kez antrenmana çıktım. Ben de çok heyecanlıydım ve sahaya çıktığımda heyecanımı yendim. İnşallah bunun devamı gelir" diye konuştu.

ŞANLIURFASPOR, ALANYA’YA GİDİYOR

Cuma günü deplasmanda Alanyaspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, yarın sabah önce İstanbul sonra Alanya’ya gidecek. Son antrenmanını Alanya’da yapacak olan sarı-yeşilli ekipte eksik futbolcunun bulunmadığı bildirilirken, kafilede hangi futbolcuların olacağı ise yarın sabah belli olacak.