Satranç sporun gelişimi açısından önemli organizasyonların ve kursların yapıldığı Karaman Kent Konseyi'nde tamamen zekaya dayalı bu spora gönül verenlere yönelik, Karaman Satranç İl Temsilciliği iş birliği ile antrenörlük kursunun açılacağı belirtildi.

Karaman Kent Konseyi ve Karaman Satranç İl Temsilciliği tarafından yapılan açıklamada kursa başvuruların şahsen Karaman Kent Konseyi'ne yapılacağı bildirildi.

Bilgilendirme açıklaması ve başvuru detayları şu şekilde;

I. KADEME YARDIMCI ANTRENÖR KURSLARI

01.01.2014 Tarihi itibari ile I. Kademe Yardımcı Antrenör Kurs Ücreti 120 TL olmuştur.

KURS ÜCRETLERİ

Yardımcı Ant. (1. Kademe)120 TL

Antrenör (2. Kademe) 200 TL

a) Dilekçe (Açık Adresli, telefon ve e-posta adresi yazılı).
b) Diploma Sureti Noter Onaylı. (Görevdeki öğretmenlerden diploma sureti yerine okullarından alacakları onaylı görev yeri belgesi istenecektir).
c) Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden cezaları olmadığına dair yazı (aslı).
d) Kursa katılacak adaylardan 170 TL ( 120 TL Kurs Ücreti + 30 TL Vize Ücreti + 20 TL Sporcu Lisansı Ücreti) alınacaktır.
(Kursiyerler Federasyonun İş Bankası Ankara Şubesi 4200-5930838 no’lu hesabına yatırıp dekontu il temsilciliğine teslim edeceklerdir, il temsilciliklerimiz bu bedel dışında kursiyerlerden ).
e) 2 adet vesikalık fotoğraf ( Erkek kursiyerlerden sakalsız ve kravatlı)
f) Sağlık Raporu( Herhangi bir sağlık kurumundan alınabilir alamayan kursiyerler spor yapmalarına engel olacak sağlık sorunu olmadığına dair yazılı beyan da bulunabilirler) aslı.
g) Savcılık iyi hal kağıdı aslı. (Görevdeki öğretmenlerden istenmeyecektir, diğer kamu kuruluşunda çalışan kursiyerler bu belgenin yerine kurumlarından görev yeri belgesi alabilirler, kamu kurumlarında çalışmayan kursiyerler mutlaka bu belgeyi getirecekler ).
h) Nüfus cüzdanı fotokopisi (resimli).
i) Ulusal sporcu olanlar ulusal sporcu belgesi getireceklerdir.
j) Satranç sporu yaptığını belgelemek (sporcu lisansı-sporcu lisansı olmayanlar önce lisans sahibi olacaklar)

Belgelerin tamamlanması halinde vatandaşlarımız Kent Konseyi Binasına gelerek belgeleri teslim etmeli ve başvuru dilekçelerini doldurmaları gerekmektedir. Ayrıntılı bilgi almak isteyen vatandaşlarımız 0338 226 42 20 numaralı telefonu arayabilirler.