İstanbul Başakşehir’in tecrübeli futbolcusu Semih Şentürk, hafta sonu oynanacak olan Beşiktaş maçı hakkında, “Beşiktaş bu ligin iyi oynayan takımlarından. İki iyi takımın mücadelesinde inşallah kazanan taraf bir oluruz” dedi.

İstanbul Başakşehir’de bugün gerçekleşen antrenman öncesi tecrübeli futbolcu Semih Şentürk açıklamalarda bulundu.

“HER ŞEY İYİ GİDİYORDU”

“Biz lige renk vermek isteyen bir takımız” diyen Semih Şentürk, sözlerine şöyle devam etti:

“İyi futbol oynayan bir takım oluşturdu hocamız. Hocamızın direktiflerini de gerçekleştirmek durumundayız. Son hafta hariç her şey iyi gidiyordu. Geçen hafta talihsiz bir son saniye golüyle moralimiz bozulsa da futbol üç ihtimalli bir oyun. Galip de gelebiyorsun, son saniyede mağlup da olabiliyorsun. Biz o maçı unuttuk, şimdi önümüzde Beşiktaş maçı var. İnşallah Beşiktaş maçını da atlatıp, milli takım arasına moralli bir şekilde girmek istiyoruz” dedi.

Tecrübeli futbolcu haftasonu oynayacakları maç ile ilgili, “Beşiktaş bu ligin iyi oynayan takımlarından 2-3 tanesi. Biz de iyi futbol oynayan bir takımız. İki iyi takımın mücadelesinde inşallah kazanan taraf biz oluruz” açıklamasını yaptı.

“4 GOL ATTIM”

İlk 4 hafta şans bulamadığını hatırlatan Şentürk, “Son 4 haftada hocam şans verdi ve 4 gol attım. Bunu sürdürmek istiyorum, inşallah bu hafta da Beşiktaş maçıyla bunu devam ettiririm” diye konuştu.

Milli takım ile ilgili gelen bir soru üzerine golcü futbolcu, “Her futbolcunun hayali milli takımdır. Benim de performansım iyi olduğu sürece inşallah oralara çağrılırım ve tekrar milli takıma hizmet ederim” dedi.

“MÜTHİŞ BİR AİLE ORTAMI VAR”

Fenerbahçe’de uzun yıllar görev alan Semih Şentürk’e aile ortamı ile Başakşehir’deki aile ortamını kıyaslamasını istememiz üzerine şu açıklamalarda bulundu:

“Başakşehir takımı yeni kurulan bir kulüp olmasına rağmen, burada müthiş bir aile ortamı var. Fenerbahçe’de de çok güzel bir ortam vardı ama burada da ona yakın bir ortam var. Hocamızdan yönetimimize kadar herkes mutlu. İnşallah bu şekilde devam eder.”