Sinop’ta Karadeniz Endurocross Extrem Park Yarışları düzenlendi.

Sinop’un Akliman sahilinde gerçekleşen yarışmanın startını Vali Yardımcısı Mehmet Sürer, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Uysal ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Oğuzhan Kurt verdi. Kum üzerinde özel olarak hazırlanan engelleri geçmeye çalışan sporcular, birbirinden güzel görüntüler sergiledi. 15 sporcunun katıldığı yarışmada dereceye giren sporcular ise şu şekilde:

"E-1 klasmanında Rahim Kayabaş birinci, Bahri Karaca ikinci ve Emre Uyar üçüncü. E-2 klasmanında birinci Selahattin Yıldırım, ikinci Ö. Faruk Üçüncü ve üçüncü Levent Üçüncü."

Konu ile ilgili açıklama yapan Sinop Motor Sporları Başkanı ve Yarışma Organize Komite Başkanı Atilla Hakan Şen, "Öncelikle ilimize yarışmak için gelen tüm sporcularımıza ve beraberindekilere teşekkür ediyorum. Bu yarışma Karadeniz’de ilk defa gerçekleştirildi. Endurocross yarışmaları hem etap olarak, hem de izleyici olarak bakıldığında adrenalini yüksek bir spor. Yarışmalarda düşmeler adeta olmazsa olmazlardan. Çok şükür bol düşmeli bir yarış olsa da her hangi bir yaralanma olmadı. Organizasyonda desteklerini esirgemeyen Sinop Valiliği başta olmak üzere tüm destekçilerimize teşekkür ediyorum" dedi.