Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 1. hafta maçında Sivasspor, sahasında Gaziantepspor’a 2-1 mağlup oldu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, “Elimizdeki maçı rakibimize verdik. Son dakikada gelen bir golle yine mağlup olduk” dedi.

Şans verdiği oyuncuların performansından memnun olduğunu ifade eden Carlos, “Arkadaşlarımızın performansı ofansta olsun, defansta olsun iyiydi. Ama bizim hata limitimiz doldu oyuncularımızın da daha fazla hata yapmaması gerekiyor. Genel anlamda bakarsanız oynamayan arkadaşlarımızın performansları iyiydi diyebilirim” şeklinde konuştu.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, galibiyetten dolayı memnun olduğunu belirterek, “Grup maçları iki takım içinde çok yoğun geçen lig sezonu içerisinde hafta arası bir de maç oynamak bizim için hem çok zor ama bir anlamda da oynamayan oyuncuların performansını görmek, özellikle genç oyuncuların maç performansını kazanmaları ve oyuncuların fiziksel performanslarını yukarı çekmeleri anlamında önemliydi. Buraya gelirken açıkçası çok maçın sonucunu düşünerek gelmedim. Grubun ilk maçı grubun en kuvvetli takımlarında biri Sivasspor’a karşı düşünerek gelmedim. Sonuç olarak kazandığımız için çok mutluyum” ifadelerini kullandı.