SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Ligin ikinci yarısına moralli ve iyi bir şekilde başlamak istiyoruz" dedi.

Otyakmaz, Medicana Sağlık grubuyla yapılan isim sponsorluğu imza protokolünün ardından kulüp tesislerinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ligin 17. haftasında yarın deplasmanda oynanacak Trabzonspor maçının kırmızı-beyazlı ekip açısından önemli olduğunu ifade eden Otyakmaz, "Trabzonspor maçı çok önemli. Ligin ikinci yarısında ilk 5 maçımız çok zorlu olacak ve bunların 3'ü deplasmanda. Dolayısıyla bizim için çok önemli bir periyot. Ligin ikinci yarısına moralli ve iyi bir şekilde başlamak istiyoruz" dedi. 

Sivasspor'un iyi bir devre arası kampı geçirdiğini ve Trabzonspor maçını kazanmak istediklerini belirten Otyakmaz, "İnşallah, Trabzonspor karşılaşmasında arzu ettiğimiz sonucu ve çalışmalarımızın meyvesini alırız" diye konuştu. 

 

- Samba Diakite transferinden vazgeçildi

Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin transfer çalışmalarının sorulması üzerine, devre arasında İbrahim Akın, İbrahim Öztürk, Aydın Karabulut ve Michael Eneramo'yu kadrolarına kattıklarını söyledi.

Fransız orta saha oyuncusu Samba Diakite'nin transferinden vazgeçildiğini dile getiren Otyakmaz, "Bir takım problemler yaşanıyor. Transferden vazgeçtiğimize dair haber gönderdik. Bir iki isim daha var tekrar onlar üzerinde yoğunlaşarak belki transfer yaparız veya hiç yapmayız" dedi.

Otyakmaz, ihtiyaç olan mevkiye transfer yapmak istediklerini ve yabancı şartı aramadıklarını belirterek, "Bu gerçekleşebilir de gerçekleşmeyebilir de. Oynamayacak, düzenimizi bozacak, hazır futbolcularımızı sıkıntıya sokacak transfer yapmak istemiyoruz" diye konuştu.

 

- Ahmet Aras ile yollar ayrıldı

Forvet Ahmet Aras'ın Antalyaspor ile anlaştığını söyleyen Otyakmaz, "Ahmet Aras'ı, bonservisiyle Antalyaspor'a verdik. Hizmetleri için teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz" diye konuştu. 

Otyakmaz, devre arasında Berk Neziroğluları, Ahmet Şahbaz ve Pekin Köşnek ile yolları ayırdıklarını, Macauley Chrisantus ve Cihan Özkara ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi.