Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde dün Borussia Dortmund’a 4-0 mağlup olunan maçın ardından Alman ekibinin kendilerine bir beden büyük olduğunu söyledi.

Sneijder, grupta alınan sonuçların ardından gerçekçi olmak gerektiğini ifade ederek, UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanmaları gerektiğini dile getirdi.

Hollanda televizyonlarından NOS’a konuşan yıldız futbolcu, maça kendilerine güvenerek başladıklarını belirterek, "Rakibe, maç boyunca çok fazla alan bıraktı. Beş dakika içinde 1-0 yenik duruma düşünce güveniniz hızla kayboluyor. 4-0 yenilmek üzücü. Bu skordan rakibin bizden daha iyi olduğu sonucu çıkar. Bu takım bize bir beden büyüktü" dedi.

"UEFA AVRUPA LİGİ’NE ODAKLANMALIYIZ"

Grupta oynanan 3 maçta alınan sonuçların ardından UEFA Avrupa Ligi’ne odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Sneijder, "Elde edebileceğiniz en iyi sonucun, UEFA Avrupa Ligi’ne katılmak olduğu açıksa, gerçekçi olmak gerekiyor. Bana göre Avrupa Ligi’ne odaklanmalıyız. Belki 3. olur ve yolumuza UEFA Avrupa Ligi’nde devam ederiz" ifadelerini kullandı.

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig’in farklı kulvarlar olduğunu dile getiren Hollandalı yıldız, Fenerbahçe ve Dortmund maçlarının geride kaldığını, Pazar günü oynayacakları İstanbul Başakşehir maçına hazırlanmaları gerektiğini söyledi.