Galatasaraylı yıldız futbolcu Wesley Sneijder, Avrupa Basını’nda Galatasaray’dan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere cevap vererek, “Ben Galatasaray’da çok mutluyum ve hiçbir zaman ayrılmayı düşünmedim” dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, hakkında çıkan transfer iddialarına GSTV aracılığıyla yanıt verdi.

“ÖZGÜVENİMİZ ARTTI”

Haftasonu TT Arena’da oynanacak olan Trabzonspor maçının zor olacağını ifade eden Sneijder, “Şimdiye kadar ligde sadece bir maç kaybettiler. Ancak bir önceki maçta aldığımız galibiyetle bizim de özgüvenimiz arttı. Evimizde oynadığımız maçları da kazanıyoruz. Trabzonspor zorlu bir rakip bunun farkındayız. Ama her şeye rağmen kazanmak istiyoruz. Trabzonspor’a gol atar mıyım bilmiyorum. Bunu anca sahada görebiliriz. Kendimi çok iyi hissediyorum. Bu maç için de sabırsızlanıyorum. Gol atıp atmayacağımı maç günü göreceğiz. Zaten önemli olan benim gol atmam değil, 3 puanı almamız” açıklamasını yaptı.

“BURADAN AYRILMAYI DÜŞÜNMEDİM”

Son dönemde Avrupa Basınında, ‘Sneijder, Ocak ayı transfer döneminde Galatasaray’dan ayrılacak’ şeklinde çıkan haberleri de yanıtlayan Hollandalı yıldız futbolcu, “Her zaman hakkımda transfer haberleri çıkıyor. Transfer sezonu da yaklaştı. Benim adım da sürekli bu tip haberlerde yer alıyor. Ama ben bunları önemsemiyorum. Her zaman söylüyorum, ’Ben Galatasaray’da çok mutluyum. Takımımla, arkadaşlarımla kendimi iyi hissediyorum. Hiçbir zaman buradan ayrılmayı düşünmedim’ Spekülasyonlar sürekli var ama ben sadece futboluma ve takımıma odaklandım” diyerek transfer söylentilerini sonlandırdı.

Wesley Sneijder, açıklamalarının son bölümünde sarı-kırmızılı taraftara da seslenerek, “Taraftarlarımız her zaman bizi inanılmaz bir şekilde destekliyor. Onları Trabzonspor maçında da Arena’ya bekliyoruz. Gelsinler ve bizi desteklesinler. Biz de onlara güzel bir galibiyet hediye edelim” dedi.