Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen Başkanlık Kupası Futbol Turnuvasında gösteri maçı yapan şöhretler karması fırtına gibi esti.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve yaklaşık 1 aydır devam eden Bursa Büyükşehir Kupası Futbol Turnuvasının final maçından önce bazı belediye başkanları ve Bursasporlu eski futbolcuların yer aldığı şöhretler karmasında futbol maçı yaptı. Beyaz takım ve Yeşil takımın karşı karşıya geldiği şöhretler karması gösteri maçına beyaz takımın kaptanı olarak çıkan Neşet Çağlayan Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız, Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, Ekrem Çuhadar, Bursasporlu Eski Milli Futbolcu Okan Yılmaz, Cevat Eriş, Cengiz Becermen, Mesut Emir ve Arif Özkan ile aynı takımda yer alırken, Yeşil takımda ise Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemal Vardar, Bursasporlu eski futbolcu Turan Şen, Tahsin Topçu, Hüseyin Hürsoy, Hakan Koyunlular, Zafer Baysal, Vedat Şentürk gibi isimer yer aldı. Şöhretler maçı 4-4 sona erdi.

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, şöhretler karması maçının ardından Bursa Büyükşehir Başkanlık Kupası Futbol Turnuvasında Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Bursa Büyükşehir Şirketler Karması takımları arasındaki maçı izledi. Turnuvanın finalinde 2-1 galip gelen Bursa Büyükşehir Belediyesi turnuvanın şampiyonu olurken, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Büyükşehir Belediye başkanı Recep Altepe, Gürsu Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız ve İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte turnuvada dereceye giren takımlar ve sporculara madalya ve kupalarını verdi.