12 Dev Adam Basketbol Okulları 11. Türkiye Ligi’nin ikinci etabı olan Güney Grubu Şöleni 1 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’da Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni ile başladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Garanti Bankası sponsorluğunda organize edilen ve Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde 1 Mayıs Perşembe günü saat 14:00’da Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılan açılış töreni ile başladı.
1-3 Mayıs 2014 tarihleri arasında Karaman ilimizde organize edilen etkinliğe Afyonkarahisar, Burdur-Bucak, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Samsun-OMÜ/Çarşamba, Konya, Mersin-Anamur, Mersin-Silifke ve Nevşehir olmak üzere toplam 10 takım katıldı.
3 gün sürecek olan etkinlikle geleceğin dev adamları maç tecrübesi kazanmanın yanı sıra yeni arkadaşlıklar ve farklı kültürlerle tanışma fırsatı da yakalayacaklar.
Güney Grubu etkinliğinde mücadele edecek olan sporcular arasından seçilecek 10 erkek ve 10 kız sporcu Haziran ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye Ligi Finalleri’nde bölgelerini temsil etmeye hak kazanacaklar.