Fenerbahçe’nin Senegalli futbolcusu Moussa Sow, Galatasaray maçının geride kaldığını, bu sayfayı artık çevirmeleri gerektiğini ve önlerindeki çok önemli Gençlerbirliği maçına konsantre olmaları gerektiğini söyledi.

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesine değerlendirmelerde bulunan Sow, sakatlığı ile ilgili olarak, "Şu anda durumum çok daha iyi. Kendimi çok çok iyi hissediyorum. Milli takımda ilk yarısını oynadığım maçta bir darbe aldım, sakatlandım. Bu sakatlık benim için büyük bir üzüntü oldu. Çünkü Galatasaray maçında ilk 11’de sahada olmak isterdim. Sahada takım arkadaşlarımla, o ambiyansta, o atmosferde olmak isterdim. Ama böyle bir durumdayken oynamam doğru olmazdı diye düşünüyorum. Allah’a şükür, bugün kendimi iyi hissediyorum" dedi.

"DERBİ MAÇINA TAKILIP KALMAMALIYIZ"

Sow, derbi maçına takılıp kalmamaları gerektiğini vurgulayarak, "Evet Galatasaray maçını kaybettik ama buna takılmamamız, bu sayfayı çevirmemiz gerekiyor. Bir maça takılıp kalamayız. Bizim hedeflerimiz var. Biz ne yapmamız gerektiğini bilen bir takımız. O yüzden artık bu sayfayı çevirip, buna takılıp kalmayıp önümüze bakmalıyız. Çünkü bu sezon ne istediğimizi biliyoruz. Bu hafta 3 puanı almak, taraftarlarımızın önünde galip gelmek zorundayız. Daha sonra da Beşiktaş deplasmanına gideceğiz. Fakat maçları birer birer değerlendirmemiz gerekiyor. Bunu da unutmamak lazım. Beşiktaş karşılaşmasından önce, şu an önümüzde oynamamız gereken bir karşılaşma var. Çok çok önemli bir karşılaşma ve bu maça konsantre olup kazanmak zorundayız" diye konuştu.

"TARAFTARLARIMIZA İHTİYACIMIZ VAR"

Sarı-lacivertli taraftarlara seslenen Senegalli golcü, "Galatasaray maçını kaybettik, evet belki üzdük taraftarlarımızı ama bizim onlara hala ihtiyacımız var. Stadımıza gelip bizi desteklemelerine ihtiyacımız var. Sadece ligin 6. haftasını geride bıraktık. Lig çok uzun bir maraton ve gelsinler bizim yanımızda olduklarını göstersinler" şeklinde konuştu.

"GOL YOLLARINDA SORUNUMUZ YOK"

Fenerbahçe’nin gol yollarında bir sıkıntı yaşamadığını söyleyen Sow, "Gol atmak konusunda bir sıkıntı yaşadığımızı kesinlikle düşünmüyorum. Belki daha fazla çalışmamız gerekiyor. Üzerine koyarak, her gün bu sıkı çalışmalarımızı sürdürmemiz gerekiyor. Bazı günler olur pozisyonlara girersiniz ama kaçırırsınız, bazı günler olur bunları golle sonuçlandırırsınız. Bu takımın her an gol atabilecek bir takım olduğunu, bu oyuncuların her gol atabilecek yetenekte olduğunu da herkesin bildiğini düşünüyorum. Evet, belki daha önce daha fazla sayıda gol atıyorduk, bu sene belki daha az sayıda kaldık şu anada kadar ama o konuda da daha iyiye gideceğiz. Öyle bir sorun olduğunu düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.