Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Turkish Airlines Open turnuvasına katılan Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, ilk defa golf oynadı. Golf oynamak için ceketini çıkarıp ayakkabılarını değiştiren Kılıç, 6. vuruşunda topu çukura atmayı başardı. Bakan Kılıç, "Göründüğü gibi kolay değilmiş" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen Turkish Airlines Open turnuvası Antalya’nın Serik ilçesi Belek beldesinde The Montgomerie Maxx Royal Golf Kulübü’nde devam ediyor. 78 profesyonel golfçünün katıldığı turnada Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Türkiye Golf Federasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu da golf sahasına çıktı.

6 VURUŞTA TOPU ÇUKURA ATMAYI BAŞARDI

Golf oynamak için sahaya inen Bakan Kılıç, ceketini çıkarıp ayakkabılarını değiştirdi. Federasyon Başkanı Ağaoğlu ile çukur başında bir süre atış antrenmanı yapan Bakan Kılıç, "İlk elin günahı olmaz" diyerek ilk atışını gerçekleştirdi. İlk atışın isabetsiz olmasının ardından Başkan Ağaoğlu da vuruşu göstermek için bir atış gerçekleştirdi ancak Ağaoğlu’nun atışı da başarısız oldu. Bunun üzerine tekrar çukur başına geçen Bakan Kılıç, golf topuna 6. vuruşunda çukura atmayı başardı.

Kılıç daha sonra gazetecilere dönerek, "Göründüğü kadar kolay değilmiş, onu söyleyeyim" dedi.

Bakan Kılıç ve beraberindekiler golf oyunun ardından Antalya kent merkezinde inşası devam eden Antalya Stadyumu’ndaki çalışmaları yerinde incelemek üzere otelden ayrıldı.