Karaman’da inşaatı hızlı bir şekilde devam eden Çok Amaçlı Spor Salonu’nda(Sporcu Fabrikası) %30’luk bölüm sona erdi. Yapımının 750 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan salonun içerisinde ferdi ve takımbranşları için çalışma alanları yer alırken bunun yanında, idari ofis, sağlık odaları, fitness ve kafeterya gibi alanlarda sporcuların hizmetine girecek.
Karaman’da gerçekleştirdiği spor yatırımları ile gençlere daha iyi koşullarda hizmet vermeyi amaçlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, yetenekli sporcuları keşfetmek, gençlerin enerjisini doğru yönde kullanmalarını sağlamak ve spora olan ilgilerini daha da arttırmak amacıyla yatırımlarına ara vermeden devam ediyor.
Çok Amaçlı Spor Salonu inşaatının tamamlanmasıyla birlikte sporda başarı çıtasının artacağını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,”Karaman’da gençlerimize daha iyi ortamlarda spor yapma imkânı sunabilmek için çalışmalarımız hızıyla devam ediyor. Çok Amaçlı Spor Salonumuzun şuana kadar %30’luk kısmı sona erdi. İnşallah salonumuzun yapımını en kısa zamanda tamamlayıp geleceğimizin teminatı gençlerimizin hizmetine sunacağız” diye konuştu.