Muğla’nın Marmaris ilçesinde Atatürk’ü anma haftasında 10 Kasım Yol Koşusu yapıldı.

Marmaris Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Marmaris İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü ve Marmaris Belediyesi’nin katkıları ile Atatürk’ü anma haftasında 10 Kasım Yol Koşusu yapıldı. Toplam 8 kategoride yapılan yarışlara ilçedeki ilk ve orta dereceli okullardan toplam 150 sporcu katıldı.

Marmaris Beldibi Stadyumunda gerçekleştirilen Atatürk’ü Anma Koşusu’na İlköğretim Okulu Küçük Kızlar, İlköğretim Okulu Küçük Erkekler, İlköğretim Okulu Yıldız Kızlar, İlköğretim Okulu Yıldız Erkekler, Lise ve Dengi Okullar Genç Kızlar, Dengi Okullar Genç Erkekler, Büyük Kadınlar, Büyük Erkekler ve Masterler olmak üzere 8 kategoride yapıldı.

Yarışmada Küçük Kızlar 1000 metre, Küçük Erkekler 1500 metre, Yıldız Kılzar 2000 metre, Yıldız Erkekler, Genç Kılzar, Büyük Kadınlar 3000 metre, Genç Erkekler, Büyük Erkekler ve Masterler 5000 metre koştu.

Açılışta konuşan Marmaris İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yasemin Şimşek Bayraktar, yarışmaya katılan tüm kategorideki öğrencilere ve bu öğrencilerin yetiştirilmesinde emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür etti.

Yarışlar sonucu dereceye giren sporculara madalyaları ve kupaları verildi.