Karaman'da Amatör Spor Haftası dolayısıyla oynanan müsabakalarda dereceye giren sporcular ödüllendirdi.
Polisevi’nde düzenlenen törende konuşan Karaman Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez, daire amirleri ve davetliler katıldı.

Ödül töreni öncesi konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kasım Aydoğdu, '' Spora ve sporcuya verdiğimiz destek bundan sonra ki süreçte de devam edecek, çalışma yol haritamızda üç önemli unsur var. Sağlık, eğitim ve gençlik. Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesi için gençliğini çok sağlıklı yetiştirmesi gerekir.
İl Müdürlüğümüz olarak İlimizi bir spor kenti ve  sporcu kimlikleriyle öne çıkan bir gençlik oluşturmaktır. Alt yapı anlamında yaptığımız çalışmalarla ilimizi spor kenti haline getirmeyi planlıyoruz. Biz sporun her branşında şartlarımız el verdiğince faaliyetlere devam ediyoruz ve bundan sonraki süreçte de devam edeceğiz." diye konuştu.
Karaman Vali Yardımcısı Mustafa Sarıkaya ise konuşmasında,  müsabakalarda dereceye giren sporcuları tebrik etti ve başarılar diledi.
Farklı branşlardaki sporları Karaman’a kazandırmak için çalıştıklarını belirten Sarıkaya, “Amatör Spor Haftası dolayısıyla düzenlenen müsabakalara katılan sporculara teşekkür ediyorum ve hayatlarında başarılar diliyorum. Gelecekte Avrupa ve Dünya şampiyonalarında Karamanlı sporcularımızı sporcuları görmek istiyoruz. İlerleyen haftalarda Karaman’da Türkiye Erkekler Beyzbol  Şampiyonasını yapacağız. Bu spor farklı bir branşta, Karaman’a bunun kazandırılmasını istiyoruz. Karaman Karadağ’da önceki yıllarda yapılan yamaç paraşütü etkinliğini tekrar yapmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Müsabakalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlere plaketleri verildi.

Yılın Antrenörü : Bekir Türk, Barış Ünlü, Ali Can
Yılın Sporcusu : Kürşat Büyükeken, Selçuk Akbaş
Yılın İl Temsilcisi: Mustafa Eroğlu
Karaman'ın Değeri Ödülü : Kazım Nas
Sporda Kadın Eli : Zeynep Öcal
Spora Hizmet Ödülü: Hikmet Doğan


Müsabakalarda dereceye giren sporcu ve antrenörlere plaketleri verildi.