KONYA (AA) - Selçuk Üniversitesi (SÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, futbol takımının başarılarıyla SÜ'nün adını önemli platformlarda duyurduğunu belirterek, "Mayıs ayında düzenlenecek turnuva üniversitemizin temsili ve prestiji açısından çok önemli. Orada birinci lige çıkacağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

Ligde alınan sonuçların ardından şampiyonluk kupasını kaldıran SÜ Futbol Takımı, mayısta düzenlenecek Yükselme Grubu Müsabakaları'na katılma hakkı kazandı. 6 takımdan oluşacak olan Yükselme Grubu Müsabakaları'nda 3 üniversite takımı, üniversitelerarası futbol kategorilerindeki en üst lig olan Süper Lig'e çıkma hakkı elde edecek. 

SÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nizamettin Çiftçi, yaptığı açıklamada, mayıs ayındaki turnuvanın çok önemli olduğunu ifade etti.

Teknik ekibe ve sporculara teşekkür eden Çiftçi, "Takımımız başarılarıyla üniversitemizin adını önemli platformlarda duyuruyor. Bu nedenle mayıs ayında düzenlenecek turnuva üniversitemizin temsili ve prestiji açısından çok önemli. Orada birinci lige çıkacağımıza yürekten inanıyorum" diye konuştu.