07 Mart 2015 tarihinde Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kazım Karabekir Spor Salonunda yapılan Okullararası yıldız, genç taekwondo il birinciliği müsabakaları kıran kırana geçen maçlara sahne oldu. Yıldız bayanlarda 13, yıldız erkeklerde 19, genç bayanlarda 12, genç erkeklerde 11, toplamda 55 sporcunun katıldığı taekwondo il birinciliği müsabakalarına sporseverlerde yoğun ilgi gösterdi.

Heyecanın biran olsun düşmediği müsabakalarda yıldız ve genç kategorisinde mücadele eden sporcular okullarını en iyi şekilde temsil edebilmek ve il dışında yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etmek için ter döktü. İlginin yoğun olduğu müsabakalar Spor İl Müdürlüğü tarafından İnternet ortamında canlı olarak verildi ve 650 kişi bu müsabakaları internet ortamında canlı bir şekilde izleme şansı yakaladı.

Müsabakalar sonunda Yıldız Kızlarda Şehit Durmuş Ali Uzun Ortaokulu, Yıldız Erkeklerde Makbule Orman Ortaokulu, Genç Kızlarda Spor Lisesi ve Genç Erkeklerde Larende Anadolu Lisesi kategorinde birinci olarak, il dışında yapılacak olan grup müsabakalarında Karaman’ı temsil etme hakkına sahip olan okullar oldu.

Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Şube Müdürü Aslan Yıldız, Kredi Yurtlar Müdürü Enver Yazıbaşı, Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can, Okul Sporları İl Temsilcisi Özgür Tunçalp ve hakemler tarafından verildi.

Müsabakalar, ödüllerinin verilmesi ve günün anısına çektirilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi.