İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanlığının 2012 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Judo Şampiyonası 30-31 Mart  2012 tarihlerinde Kilis 7 Aralık Üniversitesi Spor Salonunda yapıldı. 

Gençler ve Büyükler kategorisinde  gerçekleştirilen yarışmalara ilimiz adına katılan Gençlik ve Spor  Kulübü büyük bir başarıya imza atarak TAKIM HALİNDE TÜRKİYE ŞAMPİYONU oldu. Şampiyonaya ilimiz adına;  müdürlüğümüz Milli Takım Judo Antrenörü Ahmet Ömre TÜRE nezaretinde 7 sporcu katılırken, sporcularımızın elde ettiği dereceler ise şöyle: 

İşitme Engelliler Judo Türkiye Şampiyonası Müsabakalarına Katılan Sporcularımızın Dereceleri

Büyük Bayanlar

63 Kg.’da Ayşe KESİKTAŞ          Türkiye Şampiyonu
57 Kg.’da Cennet ÇOLAK            Türkiye Şampiyonu
52 Kg.’da Akife ÇALIŞKAN        Türkiye 2.’si

Büyük Erkekler

55 Kg.’da Ali Rıza ÖĞREDİCİ      Türkiye  2.’si
55 Kg.’da Mehmet KESİKTAŞ      Türkiye  3.’sü

Küçük Erkekler

60 Kg.’da Emrah SÜNBÜLOĞLU Türkiye Şampiyonu

Judo Antrenörümüz Ahmet Ömre TÜRE elde ettikleri başarıyla ilgili olarak şunları söyledi. “Hiçbir başarı tesadüfi değildir, Şampiyonada çok güzel bir performans sergiledik, yaptığımız, planlı, programlı ve özverili çalışmaların meyvesini, Ferdi olarak elde ettiğimiz başarılar ve sonucunda Takım olarak Türkiye Şampiyonu olarak aldık. Hedefimiz her zaman daha ileriye gitmek, Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve hatta Olimpiyatlarda başarılara imza atmak. Bugün Kilis’te elde ettiğimiz başarı hedeflerimiz için doğru yolda olduğumuzun ve amacımıza ulaşabileceğimizin en açık göstergesi. Judo branşında elde ettiğimiz bu başarıyı bizden desteklerini esirgemeyen Karaman halkına hediye ediyoruz. Ayrıca bu başarıda emeği geçen ve bizden desteklerini esirgemeyen Sayın İl Müdürümüz Kasım AYDOĞDU beye ve bütün personel arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum,”dedi.