Karaman Belediyespor taraftar grubu Karamanoğlulları Taraftar grubu, Temsilcimizin Kemal Kaynaş Stadyumunda gerçekleştirdiği idmanda takımını yalnız bırakmadı.

Bölgesel Amatör Lig 5.Grup’ta bu sezona şampiyonluk hedefi ile giren Karaman Belediyespor, evinde oynayacağı Erdemli Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Kemal Kaynaş Stadı’nda sürdürdü. İdmanı Kulüp Başkanı Hacı Osman Ünüvar, As Başkan Mehmet Bayrakçı, Futbol Şube Sorumlusu Mustafa Kurşun ve basın mensupları takip ederken, İdman öncesi biraraya toplanan taraftarlarda idmana tezahüratlar eşliğinde gelerek oyunculara sürpriz yaptı.

Teknik Direktör Nasuh Aköz önderliğinde başlayan antrenman yapılan çift kale maçın ardından sona erdi. Neşeli bir ortamda geçtiği gözlemlenen antrenmanın sonunda Pazar günü oynanacak maç öncesinde antremanı ziyaret ederek futbolculara baklava ikram eden Karamanoğlulları Taraftar Grubu adına Taraftar grubu başkanı Şevket Dinçer yaptığı açıklamada; Bizler deplasmanda içeride her zaman sizin arkanızdayız. Karaman Belediyespor'un sezon sonunda sizlerinde katkısıyla Şampiyon olmasını canı gönülden istiyoruz diyerek takıma desteklerinin her zaman devam edeceğini sözlerine ekledi.

Karaman Belediyespor teknik patronu Nasuh Aköz ise taraftarlara yaptığı açıklamada; Bu takım Karaman'ın takımı sizlerin takımı, benim veya yöneticilerin takımı değil. Sizlere her zaman kapımız açık. Takımımız çalışmalarına devam ediyor sizlere bu güzel ziyaretiniz için teşekkür ederim. Pazar günü oynanacak maça tüm Karaman halkını davet ediyoruz. dedi.

Taraftar Grubunun ziyareti oyuncuları motive ederken, Stadyumda teknik ekipten, oyunculara, yönetimden, taraftara herkesin yüzü güldü.