Karaman Belediyespor’da yönetime talip olan Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler ile eski yönetim arasında anlaşma sağlandı.

Han kardeşler birçok borca göz yumarak takımın yönetimini devralmak için kolları sıvadı. 28 Ocak Cuma günü yapılan kongrede yaşanan kriz Han kardeşlerin fedakârlık yapması ile aşıldı ve Karaman'ın umudu babayiğit kardeşler direksiyonun başına geçmek için anlaştı. 11 Şubat Cuma günü Karaman Belediyespor tekrar olağanüstü kongreye gidecek ve Han kardeşlerin listesi yönetimi devralacak. Kongrede Karaman Belediyespor'un adı Karaman Futbol Kulübü olarak değiştirilecek ve bütün Karaman'ı kapsayan bir yönetim anlayışı hâkim olacak.

Yönetimi devralmak için anlaşan Mehmet Ali ve Süleyman Han kardeşler geçmişte seyircilerin stada alınmadığı günleri unutturmak için bu hafta büyük bir jestle takımın başına geçecek. Han kardeşler stadyuma gelecek olan bütün seyircilerin parasını ceplerinden ödeyecek. Büyük bir jestle takımın başına geçecek olan Mehmet Ali Han ve Süleyman Han kardeşler tüm Karaman'ı 13 Şubat Pazar günü oynanacak olan Elazığspor maçına davet etti. Gelen bütün seyircilerin bilet parasını karşılayacak olan Han kardeşler, Karaman'da birlik ve beraberliği sağlayarak bir aile ortamı oluşturmayı hedefliyor.

Han kardeşlerin biletleri kendi cebinden ödeyerek ücretsiz yapması üzerine çiçeği burnunda başkanlara destek çığ gibi büyüdü.

BİZ BİR AİLEYİZ!
Başkan Mehmet Ali Han'ın yaptığı açıklamada; ''Biz bir aileyiz ve burada herkes üzerine düşenin en iyisi için uğraşıyor. Aileler zorlukları birlikte aşar, sizlerle beraber bu zorluğu aşacağımızdan hiç şüphemiz yok. Bu önemli maçta ailelerimizi ve taraftarlarımızı Kemal Kaynaş Stadyumu'nda oynanacak olan müsabakada takımımıza destek olamaya davet ediyoruz. Tek beklentimiz bu müsabakada Kemal Kaynaş Stadyumu hınca hınç dolsun.
Elazığspor maçı için taraftarlarımızdan ücret almayacağız, maça 'Biz Bir Aileyiz.' sloganıyla katılacak olan bütün taraflarımıza da şimdiden teşekkür ediyorum'' dedi.