Bitlis’in Tatvan Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Meclis Başkanı İhsan Bakırhan ve Oda Başkan Yardımcısı Cengiz Şahin, bölgesel, ulusal ve uluslar arası müsabakalara hazırlanan ilçedeki genç sporcuları ziyaret etti.

Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü bünyesindeki kapalı spor salonunda antrenörleri Ömer Uğur gözetiminde çalışmalarına devam eden muaythai ve kickboks sporcularını ziyaret eden İhsan Bakırhan ve Cengiz Şahin, bir süre sporcuların çalışmalarını izledi. Daha sonra sporcularla bir süre sohbet eden Bakırhan ve Şahin, antrenör Ömer Uğur’dan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Daha öncesinde bölgesel, ulusal ve uluslar arası müsabakalarda ilçeye birçok gurur yaşatan sporculara tebriklerini ileten Bakırhan, Ömer Uğur’a ise katkılarından teşekkür etti.

Sporcuların sınırlı imkanlarla en zoru başararak her seferinde kendilerine büyük bir gurur yaşattığını ifade eden Cengiz Şahin ise, sporculara başarılarının daim olmasını diledi. Şahin, TATSO olarak şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada üzerlerine ne düşüyorsa yerine getirmeye hazır olduklarını kaydetti.

Ömer Uğur ve öğrencileri ise, gerek ulusal ve ulusal müsabakalarda ilçeye yeni gururlar yaşatmanın sözünü verdi.

Hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından Ömer Uğur tarafından ziyaret anısına İhsan Bakırhan’a hediye takdimi yapıldı.