Türkiye Basketbol 3. Lig (TB3L) A Grubu 6. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor, Bursa Gemlik Gücümspor’u 68-67 yendi.

Bilecik Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda oynanan TB3L A Grubu 6. hafta müsabakasında Bilecik Belediyespor Gemlik Gücümspor’u 68-67 skorla yenerek ilk galibiyetini aldı. Maça Cemal Uysal, İbrahim Beyazıt, Uğur Arı, Ökkeş Yıldız, Emrah Alkaç 5’i ile başlayan Bilecik Belediyespor ilk periyodu 16-12 önde geçti.

İkinci periyoda hızlı başlayan Bilecik Belediyespor Uğur Arı ve Cemal Yılmaz’ın bulduğu sayılar ile ilk yarının sonuna 32-29 önde girdi. İlk yarının son dakikalarında Bilecik Belediyesporlu Ökkeş Yıldız girdiği bir mücadele sonrası sakatlanarak soyunma odasına taşındı. İkinci yarıda taraftar baskısını arkasına alarak Bilecik Belediyespor, İbrahim Bayazıt ve Ecmel Yılmaz’ın iyi oyunu ile 3. periyoda 55-41 önde girdi. Son periyoda daha hırsı ve istekli başlayan Gemlik Gücümspor’da Erdem Güler ve Berkay Yunus’un bulduğu üçlük atışlara karşılık veremeyen Bilecik Belediyepor, son periyotta sıkıntı yaşadı.

Bilecik Belediyespor’un en iyileri arasında yer alan İbrahim Beyazıt, Ecmel Yılmaz, Uğur Arı ve Cemal Yılmaz’ın 5 faulle oyun dışı kalması ve Bilecik Belediyespor Baş Antrenörü Yeşer Karabulut’un itirazdan dolayı hücum faul olmasına rağmen Bilecik Belediyespor maçı 68-67 kazanarak, 6 haftanın sonunda ilk galibiyetini aldı.