Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda oynanacak olan Altınordu-Fenerbahçe karşılaşması, yağıştan kaynaklanan bozuk zemin nedeniyle hakem Volkan Bayarslan tarafından ileri bir tarihe ertelendi. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ortak basın toplantısı düzenledi.

İzmir’e futbol oynamak için geldiklerini ancak şartların buna engel olduğunu söyleyen İsmail Kartal, “Kontrolleri yaptıktan sonra eski futbolcu ve futbol adamı olarak bu sahada maç oynanmayacağına karar verdik. Hakemler ve Gözlemcilerin fikrini aldık. Onlar da bize kontrol ettiklerini ancak yağmurun şiddetini arttırmasının ardından yine kontrol edeceklerini söylediler. Öncelikle futbolcu sağlığının önemli olduğunu söyledik. Kendileri yeniden kontrol yaptıktan sonra bizi hakem odasına davet ettiler. Futbolcu sağlığının her şeyden önemli olduğunu söyleyerek maçı ileri bir tarihe ertelediler. Maçın tarihi henüz belli değil” dedi.

Fenerbahçe ile geçen hafta çok güzel bir maç oynadıklarını hatırlatan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu ise, “Yine güzel bir maç oynansın istedik ama olmadı. Zemin gerçekten çok kötü. Zemin futbola elverişli değil. Doğru karar verildi. İsmail hocayla konuştuk, belki 18 Ocak’ta oynanabilir diye ama buna federasyon karar verecek. Bu maçın oynanamaması en doğru karar oldu” diye konuştu.