Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor kendi evinde, Balıkesirspor ile karşılaşacak. İki takımın da teknik direktörleri bu hafta takımları ile yollarını ayırdı.

Spor Toto Süper Lig’in ekiplerinden olan Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Balıkesirspor yarın oynanacak müsabaka ile karşı karşıya gelecek. Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin takımı ile yollarını ayırırken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’da da teknik direktör Bülent Korkmaz’ın takımdaki görevine son verildi.

Takımlardaki görev değişikliğinin ardından Balıkesirspor, antrenmanlarını antrenör Muhammet Yılmaz yönetiminde sürdürürken, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor’un antrenmanlarını da Mustafa Şimşek Özkeş yönetiyor. Karşı karşıya gelecek iki takımında teknik direktör arayışında olması dikkat çekiyor. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, puan cetvelinde 1 galibiyet, 6 beraberlik, 3 mağlubiyet ile 15. sırada yer alırken, Balıkesirspor ise 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile ligin son sırasında bulunuyor.

İKİ TAKIMDA GALİBİYETE HASRET

Balıkesirspor en son galibiyetini, ligin 3. haftasında Galatasaray karşılaşmasından aldı. Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ise en son galibiyetini ligin 7. haftasında Beşiktaş müsabakasından 3-2 galip ayrılarak hanesine ilk 3 puanını yazdırmıştı.