Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Taekwondo il temsilciliği tarafından organize edilen ve "Hikmet Doğan Anısına İller Arası Dostluk Turnuvası" adı altında Karaman Kazım Karabekir Spor Salonu'nda düzenlenecek turnuvada Karaman’ın ev sahipliğinde Ankara, Antalya, Adana, Mersin ve Konya illeri mücadele edecek. Yaklaşık 300 sporcunun mücadelesine sahne olacak turnuva minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yapılacak olup, 21 Ağustos Pazar günü dereceye giren sporculara ödüllerinin verilmesinin ardından tamamlanacak.

Müsabakalarda Dünya Tekvando Federasyonu'nun belirlediği son kurallar uygulanacak. Değişen müsabaka kurallarıyla ilgili detaylı bilgiler müsabaka öncesi yapılacak teknik toplantıda açıklanacak.

Hikmet Doğan’ın duruşuyla, konuşmasıyla ve yaşantısıyla örnek bir insan olduğunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Karaman için yaklaşık 30 yıldır hizmet veren değerli personelimiz Hikmet Doğan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. ‘Tebessüm sadakadır’ sözünü yaşantısıyla bizlere gösteren bir büyüğümüzdü. Bizlerde onun anısını yaşatmak için emek verdiği Kazım Karabekir Salonu’nda böyle bir müsabaka yapma kararı verdik. Onun bıraktığı bu güzel hasretleri hayatımızda tatbik edip onun hatırasını yaşatacağız.”