Geçtiğimiz sezon lige kalmayı başaran ilimiz temsilcisi Karaman Belediyespor, yeni sezon için hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Karaman Belediyespor Kulüp Yönetimi tarafından yapılan açıklamada: “Zorlu ve sıkıntılı bir sezonun ardından 3. Lig'de kalmayı başaran ilimiz temsilcisi Karaman Belediyespor'un yeni sezon için hazırlıklarını sürdürüyoruz. Tüm imkansızlıkları ve geçtiğimiz sezon sıkıntıları göz önüne alarak ilimizi 3. Lig'de temsil edecek olan Karaman Belediyespor’un başarılı olması için teknik heyet çalışmalarımız bitti, yeni ve başarılı Teknik Direktör Salih Eken ve ekibi ile anlaşma sağladık.

Genç ve yetenekli bir takım oluşturmak istiyoruz. Uzun süredir Konyaspor alt yapısında ve diğer kulüplerde başarılı çalışmalar yapmış olan Salih Eken ile anlaştık. Yeni sezon için; teknik heyetimiz ve genç, yetenekli futbolcular ile görüşmelerimiz bitti. Antrenmanlarımıza başladık, önümüzdeki günlerde transferler hakkında kamuoyuna gerekli bilgilendirmeleri yapacağız.

Dediğimiz gibi tüm imkansızlıklara ve sıkıntılara rağmen Karaman Belediyespor’un ilimizi en iyi şekilde temsil etmesi noktasında gerekli çalışmaları aralıksız sürdürüyoruz. Temennimiz Karamanlı sporseverlerin ve iş adamlarımızın bu zor günleri atlatmamızda gerekli destekleri vererek bu sıkıntıyı el birliği ile atlatıp, Karamanımızı en iyi şekilde temsil ederek başarıları hep birlikte yaşamamızdır” ifadelerine yer verildi.