Mersin ilinde yapılan +13 yaş hafta sonu tenis turnuvasından Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tenisçileri madalya ile döndü.
Türkiye Tenis Federasyonu faaliyet programında yer alan ve İzmir ilinde yapılan +13 yaş haftasonu turnuvasına katılan sporcularımız madalyalarla döndü. Turnuva da 4a ve 4b grubunda yer alan iki sporcumuz Kemal Salman Bacak ve Ömer Sarı kendi gruplarında tüm maçları set vermeden kazanarak finalde bir birlerine rakip oldular. Final maçını 6-1 ve 6-3 lük skorlarla kazanan Bacak birincilik ipini göğüslerken, Sarı ise turnuvayı ikinci olarak tamamladı. Turnuva da beşinci grupta yer alan Alparslan Erdem ise grubunda tüm maçlarını set vermeden kazanarak grup birincisi oldu. Bayanlarda iki temsilcimiz Rüveyda Tırtar ve Hatice Cihan zorlu rakipleri karşısında iyi maçlar çıkarmalarına rağmen madalya hakkı elde edemediler. Final grubunda rakibini elemeyi başaran Cihan üçüncülük elde etti. Antrenör Adem Alpsoy'' Kış dönemini antrenmansız geçirmemiz bizi olumsuz etkilemesine rağmen çalışmalarımıza hız vererek turnuvada güzel maçlar çıkardık ve ilimizi bu turnuvada en iyi şekilde temsil ettik. Sporcularımızın madalya almaları bizleri gururlandırdı. Turnuva boyunca bizlere bu haklı gururu yaşatan tüm sporcularımı tebrik ediyorum.

Turnuvada boyunca desteklerini esirgemeyen Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan’a, Anı Bisküvi’ye ve Ümit Ticarete teşekkür ediyoruz ‘’ dedi.