Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ana sponsorluğunda Türkiye Tenis Federasyonu’nun organize ettiği Büyükler Kış Kupası, yurdun dört bir yanından en iyi raketleri Adana’da buluşturdu. Adana Atlı Spor Kulübü’nde 90 tenisçinin mücadele verdiği Büyükşehir Kış Kupası’nda tekler ve çiftlerde şampiyonlar belli oldu.

Esat Tuğberk kortlarında gerçekleştirilen Büyükler Kış Kupası Turnuvası’nda tek kadınlarda Kemer Golf&Country Club’tan Ayşegül Mert, tek erkeklerde TED Spor Kulübü’nden Barkın Yalçınkale birinci oldu. Çift kadınlarda Adana Atlı Spor Kulübü’nden Billur Gönlüşen-Defne Çınar, çift erkeklerde TED Spor Barkın Yalçınkala-Gökberk Ergeneman şampiyonlukları elde etti.

Turnuvada şeref kürsüsünde yer alan sporcuların ödüllerini Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kadir Gül ve Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit verdi. Kadir Gül, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda tenis sporunun gelişmesi için Büyükler Kış Kupası’na tam destek verdiklerini belirtip, dereceye giren sporcuları tebrik etti.

Adana Atlı Spor Kulübü Başkanı Ali Cerit de Türkiye’nin en iyi tenisçilerinin Adana’da bir araya getiren organizasyona desteklerinden dolayı Başkan Hüseyin Sözlü’ye teşekkür etti.