ROTTERDAM (AA) - Türk Hava Yolları (THY) Rotterdam Müdürlüğü, Hollanda'daki şirketlerin yöneticilerine resepsiyon verdi. 

Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) ekiplerinden Feyenoord'la devam eden reklam anlaşması kapsamında, De Kuip Stadı’nda düzenlenen resepsiyona, Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Pierre van Hooijdonk’un yanı sıra Feyenoord’un Türk kökenli futbolcusu Bilal Başacıkoğlu da katıldı. 

Programda konuşan THY Rotterdam Müdürü Ferhat Yerli, Feyenoord’la bir anlamda ortak elçileri olan Pierre van Hooijdonk’un davetlilere İstanbul ve THY hakkında bilgiler verdiğini söyledi. 

Yolcuların konforuna her zaman büyük önem verdiklerine işaret eden Yerli, geçen sene mart ayında başlayan Rotterdam-İstanbul uçuşların planladığı şekilde devam ettiğini anlattı. 

Yerli, şu anda haftada 5 olan Rotterdam-İstanbul seferlerinin yazdan itibaren 7’ye çıkacağını kaydederek, "Yolcularımızı ve konforlarını çok önemsiyoruz, onları daha da mutlu etmek için çalışmalarımız devam ediyor. Beş yıldızlı havayolu olmak istiyoruz. Avrupa’da beş yıldızlı havayolu yok şu anda" diye konuştu.

Resepsiyona katılan davetliler, program sonunda Feyenoord ile Twente arasında oynanan lig maçını izledi.