Karamanlı sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakalar çok çekişmeli ve zevkli geçti. Final grubunun ilk ayağı olan grup müsabakaları ile Karaman basketbola doydu. Basketbol dolu geçen üç günün sonunda il dışından gelen misafirlerimiz Karaman’dan ayrıldılar.


Basketbol Federasyonu Ligler Koordinatörü Ayhan ÖZGÜMÜŞ organizasyonun bitiminde Valimiz Süleyman KAHRAMAN’ a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Kasım AYDOĞDU’ya, Esnaf Barış Spor Kulüp Başkanı Ahmet YENİLMEZ’ e ve Basketbol İl Temsilcimiz Soner TATLIPINAR’ a Basketbol Federasyonu adına teşekkür plaketi takdim etti.


Müsabakalar sonunda bir değerlendirme yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Kasım AYDOĞDU ‘’ Karaman adına üst seviyede bir grup müsabakasının üstesinden geldik. Karaman bir büyükşehir olmamasına rağmen böylesine bir organizasyonu ilimize verildi. Bu organizasyonu eksiksiz bir şekilde bitirmenin mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Kazım Karabekir Spor Salonumuzda ki bütün eksiklikleri bitirdik. Artık Karaman grup müsabakalarında tercih edilen iller arasındadır. Bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Zaman içinde görülecek ki gençlik ve spor adına Karaman çok mesafe kat edecektir. Basketbola gönül vermiş olan gençlerimiz için bu müsabakaların önemi çok büyüktür. İzleyerek öğrenmek sporcunun ufkunu genişletmektedir. Gelen misafirlerimizi de elimizden geldiğince en iyi şartlarda ağırlamaya gayret ettik. TKB2L final müsabakalarının ikinci ayağına katılmak üzere Alanya’ ya gidecek olan takımların idareci, antrenör ve sporcularına başarılar diliyor, müsabakaların organizasyonunda Basketbol Federasyonu adına görev alan Ligler Koordinatörü Ayhan ÖZGÜMÜŞ’ e de teşekkür ediyorum’’ dedi.