TOKAT (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Birinci, sahalarında Hacettepe ile berabere kaldıkları için üzgün olduklarını belirterek, "Takımda moraller bozuk. Bir an önce toparlanmak istiyoruz" dedi.

Birinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün Hacettepe ile 1-1 berabere kaldıklarını anımsattı. Hacettepe maçında kötü futbol sergilediklerini belirten Birinci, "Bu oyunu beklemiyorduk. Bu sonuçtan dolayı üzgünüz, herkesten özür diliyoruz. Takımda moraller bozuk. Bir an önce toparlanmak istiyoruz. Rakip takımı tebrik ediyorum. Yine de son dakikalara doğru bir puanı almak bizim için iyi oldu. Diğer takımların maç sonucunu öğrenince biraz daha rahatladık çünkü rakiplerimizin hemen hemen hepsi berabere kaldı" diye konuştu.

Tokatspor'un cezası nedeniyle maçın seyircisiz oynandığını hatırlatan Birinci, "Bizim takımımız seyirciyle oynayan, ateşlenen bir takım. Seyircisiz takım ateşlenmiyor. Seyircilerimizden rica ediyorum, aynı hataları bir daha yapmayalım. Takımımıza destek olalım" dedi.

Birinci, hafta sonu deplasmanda yapacakları Fethiyespor maçına odaklandıklarını kaydetti.