KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü karşılaşacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına devam etti.

Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmanda, futbolcular CORE ısınma hareketlerinin ardından, gruplara ayrılarak pas çalışması yaptı. Daha sonra takım, Galatasaray maçının taktik çalışmasını yaptı. 

Galatasaray maçı için takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

- "Bir üst tura çıkmak istiyoruz"

Torku Konyasporlu futbolcu Ali Turan, gazetecilere yaptığı açıklamada, göze iyi gelen bir futbol oynadıklarını ancak bunu skora yansıtamadıklarını anımsattı.

Son 3 haftaya bakıldığında Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig maçlarında güzel oyunu skora da yansıttıklarını belirten Turan, "Özellikle son oynadığımız Balıkesirspor maçında iyi mücadele ettik. İkinci yarı tamamen oyunun kontrolü bizdeydi. Net pozisyonlarımız vardı. Onları değerlendirseydik farklı bir skorla ayrılabilirdik. Uzun zaman sonra ilk galibiyetimizi aldık. iyi bir seri yakaladık" diye konuştu.

Turan, Ziraat Türkiye Kupası'nda perşembe günü Galatasaray ile karşılaşacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:

 "O maçta da iyi mücadele sergileyip, bir üst tura çıkmak istiyoruz. Ondan sonra oynayacağımız Medicana Sivasspor maçı var. Bu maç da çok önemli. İçeride oynayacağız. Seyircimizin de desteğiyle kazanmak istiyoruz. İnşallah Torku Konyaspor'u üst sıralara çıkartmak istiyoruz. İstediğimiz yerde değiliz. Yavaş yavaş yukarılara çıkmak istiyoruz."