KONYA (AA) - Torku Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında, 19 Eylül Cumartesi günü deplasmanda Medicana Sivassapor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, Osmanlıspor karşısında ilk 11'de forma giyen futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından sahada ayak tenisi oynadı. Daha sonra gruplara ayrılan oyuncular, pas çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Forma şansı bulamayan futbolcuların ise salonda çalıştığı öğrenildi.  

Torku Konyaspor'un tecrübeli kalecisi Serkan Kırıntılı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Osmanlıspor karşısında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Sezon başından beri bu galibiyeti beklediklerini belirten Kırıntılı, deplasmanda 3 puana kavuştuklarını dile getirdi.

Kırıntılı, sezonun 5. haftasında Medicana Sivasspor'a konuk olacaklarını anımsatarak, "Osmanlıspor galibiyetini unuttuk. Şu anda Medicana Sivasspor maçına odaklandık. İnşallah oradan puan ya da puanlarla döneceğiz" dedi.

Osmanlıspor karşısındaki performansını değerlendiren Kırıntılı, şunları kaydetti:

"İyi bir kamp dönemi geçirdim. Kendimi hep hazır tuttum. Aslında oynamayı bekliyordum. Hocam da Osmanlıspor karşısında bana görev verdi. Elimden gelenin en iyisini yaptığımı umuyorum. Takımdaki diğer kalecilerle de iyi bir rekabetimiz var. Kime şans gelirse iyi değerlendirecekti. Bana gelen şansı iyi kullandığımı düşünüyorum."