KONYA (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, deplasmanda oynayacakları Balıkesirspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak çok değerli bir adım daha atacaklarını söyledi.

Baydar, yaptığı açıklamada, kendileri için büyük önem taşıyan Eskişehirspor maçında alınan galibiyetin 3 puandan daha önemli şeyler ifade ettiğini belirtti.

Eskişehirspor karşılaşmasının ilk 45 dakikasında sahanın tek hakimi olan Torku Konyaspor'un, kazanmayı ne kadar çok istediğini gösterdiğini dile getiren Baydar, arzulu oyunlarını ilk devrenin sonlarında buldukları golle süslediklerini anımsattı.

Baydar, ikinci devredeki skoru koruma duygusunun, haftalardır devam eden kazanamama durumundan kaynaklandığını vurgulayarak, şöyle devam etti:

 "Her şeye rağmen kazanmak önemliydi. Takımımız bunu başardı. Artık maçlarda alınacak galibiyetler 3 değil 6 puan değerinde olacak. Önümüzdeki üç maçlık periyodu kayıpsız geçerek alt sıralardan kurtulmak ve orta sıralara doğru yükselmek istiyoruz. Kadro kalitemiz bunu hak ediyor. İnşallah deplasmanda oynayacağımız Balıkesirspor karşılaşmasından da galibiyetle ayrılarak çok değerli bir adım daha atacağız."

Ara transfer döneminde ihtiyaç duyulan mevkilere takviye yaptıklarına işaret eden Baydar, "Aramıza yeni katılan oyuncuların takıma katkı vereceklerine inanıyoruz. İnşallah takımımız başarılı bir ikinci devre geçirecek ve Konya'yı en iyi şekilde temsil edecek" diye konuştu.