KONYA (AA) - Torku Konyaspor Basketbol Kulübü Başkan Yardımcısı Kerem Öten, 72-59 kaybettikleri Royal Halı Gaziantep maçını, deplasman galibiyetiyle unutturmak istediklerini söyledi.

Öten, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Royal Halı Gaziantep maçına iyi başladıklarını, ilk yarının sonunda sayı farkını açabilecek pozisyonları değerlendiremediklerini ifade etti.

Devreye 15 sayı farkla önde girme şansları olduğunu ancak çok basit top kayıpları yaptıklarını belirten Kerem Öten, şöyle devam etti:

"Bu durum da Royal Halı Gaziantep için fırsat oldu. Rakibimiz, ikinci yarıdaki oyunlarıyla bunu değerlendirdi. Son devrede de etkili olan şutörleri sahneye çıktı ve maçı 72-59 kaybettik. Evimizdeki ilk maçı kaybetmek istemezdik. Hocamız gerekeni yapacak ve maçtan gereken dersleri çıkaracaktır. İnşallah Royal Halı Gaziantep mağlubiyetini, deplasman galibiyetiyle telafi ederiz."

Öten, geçen sezon seyircinin desteğiyle önemli maçları kazandıklarını vurgulayarak, "Kazanabilmemiz için seyirciye ihtiyacımız var. Bu yıl da aynı seyirciyi salonda görmek istiyoruz. İnşallah önümüzdeki maçlar onlar da arkamızda olurlarsa, bu takım güzel sonuçlar alabilir" diye konuştu.