Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, Gaziantepspor karşısında galibiyeti sonuna kadar hak edecek bir oyun ortaya koyarak 3 puanı aldıklarını söyledi.

Çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Ahmet Baydar, takım olarak Gaziantepspor karşılaşmasında sezonun en iyi oyunlarından birini oynadıklarını belirtti. Baydar, iki takımın birbirini kontrol ettiği karşılaşmanın ilk 20 dakikasından sonra oyunun tüm kontrolünün kendilerine geçtiğini ifade ederek, "İlk yarıda bulduğumuz pozisyonları golle sonuçlandıramadık. Belki ilk yarıda da maçı koparabilirdik ama olmadı. İkinci yarının hemen başında hafta boyunca çalışılan pozisyonda golü bulmamız takımımızın rahatlamasını sağladı. Sonrasında ise sahada oyunun tek hakimi olan bir Torku Konyaspor vardı. Takım olarak neredeyse ‘sıfır’ hatayla bir maç oynadık. İkinci gol ise maçı kopartmamızı sağladı. 2-0’dan sonra bulduğumuz fırsatlar da vardı. Maç boyunca sadece son 5 dakikalık bölüm haricinde de rakibimize pozisyon vermedik. Özetlemek gerekirse sonuna kadar hak ettiğimiz ve iyi oyunumuzun, mücadelemizin karşılığını aldığımız bir galibiyet oldu. Emeği geçen teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyorum. Aykut Kocaman’ın gelişiyle birlikte takımımızda olumlu anlamda yaşanan gelişim her hafta biraz daha kendisini gösteriyor ve hocamızın mantalitesi sahaya yansıdığı zaman sonuç da beraberinde geliyor. İnşallah ilk devrenin kalan maçlarında da aynı performansı göstererek ligde hak ettiğimiz yerlere geleceğiz” dedi.

"ZOR BİR SÜREÇ BİZİ BEKLİYOR"

Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, takımın Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçları olmak üzere yaklaşık 1 aylık dönemde 9 maça çıkacağını hatırlatarak, “Gerçekten zor bir süreç bizi bekliyor. Sakat oyuncularımızın yokluğunu bahane etmiyor ve kadromuzdaki oyuncularımızın onları aratmayacağını biliyoruz. Bu zorlu süreci bize yakışan sonuçlarla geçerek hem ligde üst sıralara tırmanmak hem de Ziraat Türkiye Kupası’nda grup aşamasını geçerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Bizim bu zorlu süreçte tek isteğimiz şehrin ve taraftarlarımızın bize desteklerini arttırarak devam ettirmeleri. Buna takımımızın gerçekten ihtiyacı var” diye konuştu.