Son zamanlarda gösterdiği çıkışla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Karamanlı milli atlet Mustafa Göksel, antrenörü Abdulselam Karharman ile birlikte 10 Eylül 2016 tarihinde Bulgaristan’da düzenlenecek olan 32. Dünya Dağ Krosu Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek. Erzurum’da başlayan milli takım kampında çalışmalarına devam eden başarılı atlet son iki yılda katıldığı Avrupa ve Dünya şampiyonalarında başarılı sonuçlara imza atarak madalya kürsüsünde yerini almayı başarmıştı.

Türkiye’yi, Bulgaristan’da yapılacak olan şampiyonada temsil edecekleri içi gurur duyduklarını belirten Karharman,” Yıllardır ülkemize hizmet edip bayrağımızı dalgalandırmak için elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Şuana kadar katıldığımız Avrupa ve Dünya şampiyonlarında ülkemize üç madalya kazandırdık. Şimdi ise dördüncü şampiyonamıza gidiyoruz. Amacımız bu şampiyonadan da madalya kazanıp dörtte dört yapmaktır. Yaz tatili boyunca neredeyse tatil yapmadık ve sadece bu yarışmaya hazırlandık. Mustafa’da son derece konsantre bir şekilde yarışmayı bekliyor. Bulgaristan’da yapılacak olan şampiyonada madalya kürsüsünde yerimizi alıp ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandıracağımıza ve istiklal marşımızı okutacağımıza inancımız sonsuz. Bizlere bu yolda destek veren herkese teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Kısacık, Mustafa Göksel’e Başarılar Diledi
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, Bulgaristan’da düzenlenecek olan 32. Dağ Krosu Şampiyonasından kazanılacak başarıların çok anlamlı ve özel olacağı belirterek, Mustafa Göksel başta olmak üzere şampiyonada mücadele edecek milli sporcuların, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceğine inandığını belirtti.

Mustafa Göksel’in katıldığı üç şampiyonada da güzel sonuçlara imza attığını belirten Kısacık,” İnanıyorum ki sporcumuzun bu başarıları Bulgaristan’da alacağı güzel sonuçlarla taçlanacak. Böyle organizasyonlarda sporcu kardeşlerimizin alacağı başarılar ülkemiz adına çok önemli. Sporcularımızın hepsine başarılar diliyorum.”