Açık ve güneşli bir havada oynanan mücadeleye taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Karşılaşmaya, Milletvekili Lütfi Elvan, Vali Süleyman Kahraman ve Belediye Başkanı Kamil Uğurlu’da izledi.
CEPTE’Kİ 3 PUAN GİTTİ
Korsanlar taraftar grubunun maç öncesinden maç sonuna kadar yaptığı tezahürat, karşılaşmaya damgasını vurdu. Takımlarına sahip çıkan genç taraftar topluluğu hiç susmadı.
Antalya Bölgesinden hakem 3’lüsünün yönettiği karşılaşmaya ev sahibi takım Karamanspor iyi başladı. Henüz 1.ci dakikada gelişen kontra atakta Karamanspor rakip kalede tehlikeli oldu.
İlk yarıda orta sahaya hakim olan Karamanspor, ilk yarının sonlarına doğru Mersin Toroslar ekibini sağdan ve soldan yaptığı ataklarla bunaltırken, aradığı golü 43. Dakikada Sedat’ın ayağından kaydetti.
 
Devre arasına 1-0’lık skorla moralli giren mavi beyazlıların futbolu taraftarı mutlu ederken, karşılaşmanın ikinci yarısında ilk yarıya oranla tempo düşüklüğü yaşayan Karamanspor savunmada zaman hatalar yapmaya başladı. Rakip takımın 1 topu direkten dönerken, 3 dakika sonra, kornerden kullanılan topta kafa golü ile eşitliği sağladı. 1-1’lik skordan sonra moral kazanan rakip takım, yine geliştirdiği bir atakta Karamanspor’da kaleci ve defansın anlaşmazlığı sonucu yediği aşırtma golü ile mücadeleden iyi futbol oynamasına rağmen 1-2 mağlup ayrıldı.
 
Taraftar takıma sahip çıkarak alkış tuttu. Oyuncuların mücadeleye rağmen puan kaybetmeleri ise soyunma odasını adeta sessizliğe bürüdü. Rakip takımda kötü futbola rağmen 3 puanın sevinci, Karamanspor’da iyi mücadeleye rağmen mağlup olmanın hüznü vardı. Karamanspor  13 puanda kalırken, Lider aldığı galibiyetle 20 puanla zirvedeki yerini koruyor.
BAŞKAN’DAN TEŞEKKÜR
Karamanspor Kulüp Başkanı Yusuf Ünalan, maç sonu yaptığı kısa değerlendirmede; “Evet belki istediğimiz bu. İyi futbol, seyir zevki bol güzel mücadele. Ezilmedik, yenildik. Sonuca bakmak lazım. Ama yok, gücümüzde bu, oyuncularımız da bu. Herşeye rağmen, bizlere destek veren tüm taraftar gruplarına, ve karşılaşmayı izleyerek takımızı onurlandıran, Valimize, Milletvekilimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”dedi