Süper Lig’de arzuladığı çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen Trabzonspor, Aytemiz Alanyaspor karşısında siftah peşinde.

Geçtiğimiz sezon Süper Lige çıkan rakibi karşısında galibiyeti bulanmayan bordo-mavililer, evinde karşılaşacağı Aytemiz Alanyaspor’u yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında oynanan müsabakalarda bordo-mavililer deplasmanda rakibine 3-0 mağlup olurken sahasında ise 0-0 berabere kalmıştı. Ligde arzuladığı çıkışı bir türlü gerçekleştiremeyen Karadeniz ekibi, evinde oynayacağı karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak çıkışa geçmenin hesaplarını yaparken, rakibi karşısında ilk galibiyetini almanın planlarını yapıyor.

Savunma değişiyor

Süper Lig’de zirvenin 5 puan gerisinde kalan Trabzonspor, şampiyonluk yarışının dışına çıkmamak için Aytemiz Alanyaspor karşısında sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istiyor. Medipol Başakşehir maçında sahaya sürdüğü ilk on birde bir dizi değişiklik yapmayı planlayan Teknik Direktör Ersun Yanal, savunma bölgesinde Okay ve Mustafa Akbaş’ın yerine Durica ve Hubocan’a forma vermesi bekleniyor.

Yanal, son uyarılarını yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Süper Lig’in 6. haftasında yarın karşılaşacakları Aytemiz Alanyaspor maçına yönelik oyuncularına son uyarılarını yaptı. Kritik müsabaka öncesi işi sıkı tutun deneyimli teknik adam, sahalarında kayıp yaşamamaları gerektiğini vurguladı. Zirve yarışında puan kaybına artık tahammülleri olmadığını oyuncularına anlatan Yanal, sahada verdiği mücadelenin karşılığını alan ve sonunda da sevinen bir takım görmek istediğini belirtti.