Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile yollarını ayıran Trabzonspor’un yeni hocasının Çarşamba günü takımın başında olması planlanıyor. Milli ara nedeniyle 2 gün izin yapacak olan Karadeniz ekibi, Çarşamba günü Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayacak.

Trabzonspor, teknik direktör Vahid Halilhodzic’in görevine son vermesinin ardından takımın başına geçecek olan yeni hocasını bekliyor. Bordo-mavililerin daha önce prensip anlaşmasına vardığı teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başında olmasına kesin gözüyle bakılırken, imzaların atılmamasından ötürü Trabzonspor Yönetimi bu konuda resmi bir açıklama yapmaktan kaçınıyor. Milli ara nedeniyle 2 gün izin yapacak olan bordo-mavililer, Galatasaray maçı hazırlıklarına 12 Kasım Çarşamba günü başlayacak ve yeni teknik direktörün hazırlıklarda takımın başında olması planlanıyor.

HALİLHODZİC’İN GEÇ GİDİŞİ YANAL’IN GELİŞİNİ ENGELLEDİ

Teknik direktör Vahid Halilhodzic’in, şehri Çarşamba günü terk edecek olmasından ötürü teknik direktör Ersun Yanal’ın şehre gelişinin ise bir başka tarihe ertelendiği iddia edildi. Boşnak teknik adam ve ekibiyle sözleşme feshi konusunda anlaşmaya varan ve resmi işlemlere başlayan bordo-mavili ekip, ayrılığa nokta koymadan yeni teknik direktörü şehre getirmek istemiyor. Yönetimin, Halilhodzic’le tüm resmi bağlarını kopardıktan sonra Ersun Yanal’ı çağırmayı planladığı gelen haberler arasında. Yanal’ın Çarşamba günü yapılacak antrenmanda takımın başında olacağı belirtiliyor.