Trabzonspor, Galatasaray maçı hazırlıklarını salonda yaptığı çalışma ile sürdürdü. Takım arkadaşlarını yanlız bırakmayan kaleci Onur Kıvrak’ın da rehabilitasyon sürecine Trabzon’da devam ediliyor.

Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını salonda yaptığı çalışma ile sürdürdü. Bordo-mavililer antrenmanda ısınmanın ardından kondisyon salonunda kuvvet çalışması gerçekleştirdi. Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal ise sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçti.

ONUR KIVRAK, TAKIMINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Trabzonspor takım kaptanı Onur Kıvrak, teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinin ardından Trabzon’a geldi. Legia Warszawa maçında sakatlanan ve 6 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan Onur, koltuk değnekleriyle geldiği Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde tedavisini sürdürüyor. Prof. Dr. Freddie Fu ve Dr. Can Yapıcı’nın gerçekleştirdiği ameliyatın ardından memleketinde tedavisini sürdüren milli kaleci rehabilitasyon sürecine ise Trabzon’da devam ediyor.