TRABZON(AA) - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Çubukçu, hafta sonu sahalarında oynayacakları Osmanlıspor maçında camiaya yakışır bir tepki ortaya koyacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda 4 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü maçta Galatasaray'a 2-1 mağlup olan ve karşılaşmanın ardından hakem Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine ilişkin tepki gösteren bordo-mavililerde, kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Osmanlıspor maçı öncesi taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu.

Çubukçu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, indirime gittikleri biletlere taraftarların yoğun ilgi gösterdiklerini belirterek, "10 bin dolayında bilet satıldı. Tribünlerin tamamının dolacağına inanıyoruz. Sadece merdiven boşluklarını boş görmek istiyoruz. Bu karşılaşma tüm camiamız açısından önemli bir karşılaşma olacak" dedi.

Statta taraftarların görsel şölenler yapacağını da vurgulayan Çubukçu, şunları kaydetti:

"Camiaya yakışır bir tepki ortaya koyacağız. Bu konuda yönetim kurulu olarak bir haftadır titiz bir çalışma içerisindeyiz. 'Haklı isyan' diye çıktığımız bu yolda tüm tepkimizi demokratik bir şekilde göstereceğiz. Gerek yönetim kurulumuz, gerekse taraftarlarımız bu süreçte Trabzonspor camiasına yakışır şekilde hareket etti ve öyle devam edeceğiz. Galatasaray maçında yaşanan haksızlıklar karşısında, demokratik hakkımız çerçevesinde, hiçbir taşkınlık yapmadan camiamıza yakışan bir tepki vereceğiz."

Muhabir: Selçuk Kılıç