Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, bireysel hataların takımın direncini kırdığını belirterek, yaşanan puan kaybını telafi edebilecek güçte olduklarını söyledi.

"HATALAR ÜST ÜSTE GELİNCE MAĞLUBİYET GELDİ"

Spor Toto Süper Ligi’nin 12. haftasında Konya’da Beşiktaş’a 3-0 mağlup olan Trabzonspor, zirve yolunda yara aldı. Siyah-beyazlı takım karşısında alınan farklı yenilgi ve oynanan vasat futbol keyifleri kaçırdı. Trabzonspor Genel Sekreteri Köksal Güney, Beşiktaş karşısında istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek, "Beşiktaş karşısında iyi futbol oynamadık. Bireysel hatalar takımın motivasyonunu ve direncini bozdu. Çokta iyi oynayamadık. Hatalar üst üste gelince mağlubiyet geldi. Alınan bu mağlubiyeti telefi edeceğiz. Oyuncularımız oynanan kötü futbolun farkında ve önümüzdeki haftalarda bunu telafi etme adına üzerlerine düşeni yapacaklarına inanıyoruz" dedi.

DEPLASMANLARDA 12 PUAN BIRAKTI

Trabzonspor, bu sezon deplasmanda oynadığı maçlarda kayıp bir görüntü sergiledi. Spor Toto Süper Lig’de bu sezon deplasmanda aldığı tek galibiyeti, Ersun Yanal’ın takımın başına geçmesinin ardından Galatasaray karşısında alan bordo-mavililer, dış sahada oynadığı 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 6 puan toplayabildi. Deplasman maçlarında 12 puan bırakan Karadeniz ekibi, attığı 5 gole karşılık ise kalesinde 8 gol gördü.