Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde gerçekleştirilecek Minikler ve Yıldızlar Türk Dil Kupası Judo Şampiyonası 14 Mart 2015 tarihinde Kazım Karabekir Spor Salonu’nda yapılacak.
Karaman ili judo takımının da yer aldığı şampiyonaya Konya, Ankara, Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale, Iğdır, Kilis, Afyon, Nevşehir, Mersin, Niğde, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan’dan toplam 250 sporcu katılacak. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen şampiyonada judocular, kızlarda ve erkeklerde toplam 18 sıklette dağıtılacak madalyalar için yarışacak.
Şampiyona ile ilgili bilgi veren Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık; ”Minikler ve Yıldızlar Türk Dil Kupası Judo Şampiyonasında kızlar ve erkekler kategorisinde 9 sıklette toplam 240 sporcunun ter dökeceğini söyleyerek, Türkiye’nin dört bir yanından gelen sporcular bu müsabakalara katılıyor. Burada yapılacak olan şampiyonada sporcular hem şampiyonluk mücadelesi verecek hem de son durumlarını görme şansı yakalayacaklar. Bu bakımdan böyle bir şampiyonanın yapılması sporcular ve antrenörler açısından büyük önem taşımaktadır.
14 Mart 2015 tarihinde Kazım Karabekir Spor Salonunda gerçekleşecek şampiyonaya tüm Karamanlı sporseverleri bekliyoruz” dedi.