24-27 Kasım 2015 tarihleri arasında Kayseri – Erciyes – Kardan Adam tesislerinde gerçekleşen Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası 3.etap yarışlarına Karaman Gençlik Spor Kulübü Bilardo antrenörü Osman Yılmaz eşliğinde İsmail Yaşın ve İbrahim Erciyas ile katıldı. Bugüne kadar bilardo sporu adına yapılmış en mükemmel organizasyonlardan birisi olmaya aday diye niteleyebileceğimiz Erciyes 3.etap yarışlarında Gençlik Spor Kulübü sporcusu İsmail Yaşın gösterdiği performansla göz doldururken ilk 32’ye girerek Kırşehir'de yapılacak olan final etabına fiks sporcu olarak katılma başarısı gösterdi. 

Uzun bir aradan sonra ait olduğu yere dönen Büyük Usta Semih Saygıner ise şampiyona boyunca sergilediği üstün performansın yanı sıra bilgeliği ve sempatisi ile tüm camianın gönlünü yeniden fethetti.

Alınan başarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Amacımız Karaman’da spor kültürünü en tabana yaymak ve milli takımlara daha çok sporcu göndermektir. Bilardo branşında da başarıdan başarıya koşan bir ekibimiz var. Ekibimiz ile ilerleyen yıllar içerisinde Karaman’ı ve ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmek amacındayız. Alınan bu başarılı sonuçtan dolayı duyduğumuz mutluluğu bir kez daha belirterek, sporcumuza final etabında başarılar diliyorum’’ şeklinde konuştu.