Türkiye Basketbol Ligi’nin 5. haftasında Banvit’i 75-61 yenen Uşak Sportif’in Başantrenörü Ozan Bulkaz kızı Elif ile birlikte basın açıklamasına katıldı.

Banvit zaferinin ardından Ozan Bulkaz, 7 yaşındaki kızı Elif ile katıldığı basın toplantısında, iyi mücadele ettiklerini ve galibiyeti hak eden taraf olduklarını ifade ederek, "Müdafaada çok iyi oynamaya başladık. Takım kendisini bulmaya başladı ve her geçen gün daha iyi yerlere geleceğiz. Zorluklara rağmen bazı şeyleri başarıyoruz. Söylenecek çok az şey var. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. On beş yıldır dişimizle tırnağımızla yaptığımız mücadele ortada. Bugün oyuncularım buna refleks gösterdi. Banvit gibi bir devi evimizde çok iyi bir basketbolla, özellikle müdafaada iyi mücadele ederek yendik” dedi.

Banvit’in Başantrenörü Zoran Lukic ise ilk yarıda oynadıkları kötü oyunla maçı verdiklerini belirterek, Uşak ekibini tebrik ettiğini vurgulayarak şunları söyledi:

“Bizim için iyi bir maç olduğunu söyleyemem. Üst üste ikinci maçı ilk devredeki kötü oyunumuzla kaybettik. Bunun nedenini araştıracağız, Çarşamba günü çok önemli bir maçımız var ona hazırlanacağız."