İlimizde 3 gündür devam eden Türkiye Beyzbol Şampiyonası, final müsabakalarının ardından gerçekleştirilen kupa töreniyle sona erdi.
15 Aralık 2013 Pazar günü Kemal Kaynaş Stadyumunda gerçekleştirilen Türkiye Beyzbol Şampiyonası final müsabakalarına; Vali Vekili Mustafa Sarıkaya, Vali Yardımcıları Ferhat Burakgazi ve Sedat Yıldırım, Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü, daire müdürleri, Federasyon yetkilileri ve sporcular katıldı.

13 – 15 Aralık 2013 tarihleri arasında ilimizde düzenlenen ve 8 ilden yaklaşık 450 sporcunun katıldığı şampiyonada; 10-12 yaş kategorisinde Eskişehir ilinden Ali Fuat Cebesoy Kulübü, 13-15 yaş kategorisinde Eskişehir ilinden Su Sporları Spor Kulübü,  + 16 yaş grubunda ise Eskişehir ilinden Çamlıca Spor Kulübü birinciliği elde ettiler.
Final müsabakasının ardından gerçekleştirilen kupa töreninde çeşitli kategorilerde dereceye giren takımlara şampiyonluk kupaları ile madalyaları Vali Vekili Mustafa Sarıkaya ve protokol üyeleri tarafından verildi.

Vali Vekili Mustafa Sarıkaya ödül töreninde yaptığı konuşmasında : “ İlimiz 1 ay önce Türkiye Softbol Şampiyonasına ev sahipliği yapmıştı. Bugün yine ilimizin ev sahipliğinde güzel bir şekilde tamamlanan Türkiye Beyzbol Şampiyonasının ödül törenini gerçekleştiriyoruz. Türkiye Beyzbol Şampiyonasının Karaman’da düzenlenmesindeki katkılarından dolayı Federasyon Başkanı Şahin Kömürcü’ye ve federasyon yetkililerine, Türkiye’nin farklı illerinden gelerek şampiyonaya katılan sporcularımıza ve antrenörlerimize çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki günlerde Türkiye Ragbi Federasyonu yetkililerinin katkılarıyla Karaman’da softbol antrenörlük kursu açılacaktır. Bunun akabinde İlimizde oluşturulacak olan lisanlı takımlarla Karaman’da  softbol ve beyzbol branşlarına olan ilgi artacaktır.”dedi.

Türkiye Beyzbol Şampiyonası ödül töreni Vali Vekili Mustafa Sarıkaya’ya Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Şahin Kömürcü tarafından plaket takdim edilerek, beyzbol sopası ile beyzbol eldiveni hediye edilmesinin ardından toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.